استاد امیرخانی تاکید کرد:

لزوم حفظ جایگاه «خوشنویسی» به عنوان میراثی گران‌قدر

غلامحسین امیر خانی، هنرمند پیشکسوت عرصه خوشنویسی کشورمان تاکید کرد: خوشنویسی باید به عنوان یک میراث گرانقدر جایگاه خود را حفظ کند و شاگردان باید حق‌شناسی کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری به نقل از ایسنا، استاد امیرخانی در نخستین نمایشگاه بین‌المللی خوشنویسی راه ابریشم «رقص قلم» که روز جمعه سوم بهمن ماه ۹۹ در تهران برگزار شد، گفت: بر اساس سخن جامعه‌شناسان بزرگ، سه رکن دانش، کار و اخلاق در جهان اهمیت دارد. ما در دنیای امروز تامل و توجه را نداریم، زیرا سرعت این دوره این اجازه را به ما نمی‌دهد.

او عنوان کرد: توجه به این که اجداد فرهیخته از ما راضی هستند، بخشی از فرهنگ ما است. باید بدانیم که چقدر حق نعمت را ادا کرده‌ایم و در همین راستا باید در نشستی علمی و فرهنگی و غیرسیاسی به این سوالات جواب دهیم.

این استاد خوشنویسی ادامه داد: بعد از جنگ‌های جهانی بشر به این نکته رسید که چه شد همدیگر را کشتیم؟ این نقص از کمبود اخلاق است. به همین خاطر است که باید خرد و اخلاق را سرلوحه قرار دهیم.

امیرخانی گفت: امکانات در کنار همت و شجاعت و احساس وظیفه می‌تواند کاروان زندگی را در جامعه به صحت برساند. آیا نیرومندی یک کشور به سیاست و سلاح است یا اندیشه و تربیت فرزندان، فرهیختگان و فرزانگان؟

وی تاکید کرد: ما باید امکان رساندن صدای ناب را به گوش‌های منتظر فراهم کنیم. امروز سخن از چین و راه ابریشم است. راه ابریشم مقدمه‌ای است که مدیران، اندیشه را به جهانیان ارائه کنند که خوشبختانه آغوش جهانیان نیز برای این مهم باز باشد. در فرهنگ ما تک ستاره پیدا می‌شود، اما رشد به معنای مشارکت جمعی هنوز ایجاد نشده است. امروز باید کوشش کنند سازمان مللی از منتخبین فرهنگی به دور از سیاست تشکیل شود.