با حضور سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد؛

نشست مدیران اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری و شستا برای بررسی خروج از زیاندهی و افزایش سرمایه “شرکت چوکا”/ سیاست اقتصادی صندوق بازنشستگی خروج از شرکت‌های زیانده است

مدیران اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی برای اجرای طرح افزایش سرمایه و روش های خروج از زیاندهی شرکت چوب و کاغذ ایران (چوکای تالش) عصر یکشنبه (۲۰آذرماه) تشکیل جلسه دادند.

 

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی با ۵۳درصد و صندوق بازنشستگی کشوری با ۴۷درصد دو سهامدار شرکت چوب و کاغذ ایران هستند که عصر روز یکشنبه ۲۰آذرماه ۱۴۰۱ تشکیل جلسه دادند تا ضمن بررسی طرح افزایش سرمایه این شرکت، درباره روش های خروج از زیاندهی این شرکت بزرگ و قدیمی تصمیم گیری کنند.

نعمت الله ترکی سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری در این نشست، با تاکید بر اینکه سیاست و راهبرد این صندوق در حوزه اقتصادی خروج از شرکت های زیانده است، گفت: با این وجود شرکت های قدیمی و با ظرفیت بالای اقتصادی که امکان احیا و دستیابی به سود داشته باشند، مورد توجه ما خواهند بود.

ترکی گفت: هرگونه سرمایه گذاری در حوزه اقتصادی باید با بازگشت سرمایه و افزایش سود و درآمد همراه باشد و به همین دلیل تلاش می‌کنیم تا ضمن خروج از شرکت‌های زیانده، سرمایه بازنشستگان را در حوزه‌های سودآور و قابل اتکا به ویژه با رویکرد سهامداری به جای بنگاهداری سرمایه گذاری کنیم.

ترکی تصریح کرد: هلدینگ‌ها و شرکت‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری باید در جهت حفظ منافع بازنشستگان و افزایش سرمایه این عزیزان حرکت کنند به نحوی که در یک برنامه مشخص، سهم حوزه اقتصادی صندوق در تامین حقوق و معیشت بازنشستگان به کاهش نیمی از سهم فعلی دولت منجر شود.

ابراهیم بازیان مدیرعامل شستا نیز در این نشست، گفت: این سازمان در سال‌های اخیر حمایت زیادی از چوکا کرده است و ادامه این شرایط بدون چشم‌انداز روشن برای چوکا امکان پذیر نیست.

بازیان تاکید کرد: این شرکت ۸سال در زیاندهی قرار داشته و با وجود اینکه اخیرا تولید افزایش یافته و حتی رکورد تولید هم شکسته شده، اما هنوز در حوزه مالی برنامه مشخص و شفافی وجود ندارد.

وی تصریح کرد: به طور قطع اعلام خروج از زیاندهی چوکا برای تمامی فعالان صنعت به خصوص سهامداران این شرکت یعنی شستا و صندوق بازنشستگی کشوری خبری مسرت بخش و مهم است، اما شرط آن در گام نخست خروج از زیاندهی، در مرحله دوم اجرای طرح های توسعه و سپس اشتغال‌زایی است.

باقر کاظمی مدیرعامل مجتمع چوب و کاغذ ایران هم در این نشست ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و وضعیت فعلی چوکای تالش، گفت: طرح افزایش سرمایه چوکا با مشارکت صندوق بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی آماده شده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با اجرای طرح افزایش سرمایه و خروج از زیان شرکت چوکا، در گام نخست این مجتمع تولیدی احیا شده و در گام های بعدی بتواند به سوددهی و تولید مناسب و درنهایت به اشتغال‌زایی بیشتر برای مردم منطقه دست یابد.

در این نشست، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری و مدیرعامل شستا بر لزوم حمایت کارشناسی و برنامه ریزی شده جهت احیای چوکای تالش تاکید کردند.