دانشگاه هتلداری در اصفهان تاسیس می‌شود

توافقنامه تاسیس دانشگاه هتل داری اصفهان بین یک شرکت سرمایه‌گذاری ایرانی و دانشگاه بین‌المللی هتلداری لوزان سوئیس منعقد شد.
به گزارش ایرنا، این توافقنامه درهمایش بین المللی سفرپاک در هتل عباسی اصفهان به امضای احمدرضا نیک‌کار اصفهانی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری و آندره مک (Andre Mack) مدیر مشاوره دانشگاه هتلداری لوزان سوئیس رسید.
توسعه صنعت گردشگری، برگزاری دوره‌های آموزشی و ارائه جدید ترین دانش مرتبط با مجموعه‌های هتل‌داری ازجمله اهداف تاسیس دانشگاه بین المللی هتل داری اصفهان اعلام شده است.
دانشگاه بین المللی هتلداری لوزان سوئیس، زیرمجموعه شرکت اکول هتل (Ecole HOTELIERE) و مسئول برنامه‌های آموزشی و مشاوره درباره توسعه و مدیریت دانش گردشگری و هتلداری است که در بیش از ۵۰ کشور جهان فعالیت دارد.
گرچه درچندین دانشگاه کشور رشته تخصصی هتل داری و گردشگری وجود دارد اما دانشگاه هتل داری تاکنون تاسیس نشده است .
استان اصفهان دارای ۹۰ هتل و ۶۵ مهمانپذیر است که از این تعداد ۵۷ هتل و ۳۰ مهمانپذیر در شهر اصفهان قرار دارد.
هتل سازی و هتلداری یکی از زیرساخت های اساسی در صنعت گردشگری بشمار می آید که استان اصفهان به عنوان یکی از قطب های اصلی این صنعت در کشور، نیازمند توسعه این زیرساخت هاست.
گردشگری به عنوان مهمترین محور توسعه استان اصفهان مورد تاکید قرار دارد و تقویت زیر ساخت های این صنعت بویژه در بخش هتل داری از اولویتهای این استان است .
ازطرفی با توجه به توسعه روابط بین المللی کشورمان و تاثیرآن درافزایش ورود گردشگران و جهانگردان خارجی به ایران بویژه استان اصفهان، هتل سازی و توسعه دانش هتلداری در این استان به عنوان یک ضرورت مورد تاکید قرار دارد.
همایش بین المللی گردشگری و سفر پاک با حضور کارشناسان و صاحبنظران در حوزه گردشگری و حمل و نقل عمومی شهری روز شنبه در هتل عباسی اصفهان آغاز شد و به مدت سه روزدرقالب کارگاه های تخصصی ادامه دارد.
ارتباط بین مدیران حوزه های گردشگری و کارشناسان بین المللی با برگزاری همایش ها و کارگاه های آموزشی کاربردی و تخصصی، همچنین ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایه گذاران حوزه گردشگری برای تسریع در تصمیم، هدفمندی تصمیمات و ملموس تر کردن چشم انداز آینده از اهداف برگزاری این همایش است.
* استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و چهار اثر آن به نام های میدان امام (ره)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی می باشد.
صنعت گردشگری استان اصفهان از سال ۹۲ در مسیر رشد و توسعه قرار گرفت و آمار ورود گردشگران خارجی به این استان در همین سال از ۱۱۰ هزار به ۱۸۰ هزار نفر افزایش یافت.
این آمار در سال ۹۳ به ۲۵۰ هزار نفر و در نیمه اول سال ۹۴ به بیش از ۲۵۰ هزار نفر رسید.