ضرورت توجه به آموزش کارکنان، بازنشستگان و خانواده ها

رئیس هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری گفت: آموزش به کارکنان، بازنشستگان کشوری و خانواده های آنان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، نعمت الله ایزدی، در نشست ارزیابان نشان تعالی آموزش و توسعه سازمانی، اظهار داشت: هر فردی که وارد دستگاه اجرایی می شود آینده ای دارد که پس از ۳۰ سال و در زمان بازنشستگی برای او رقم می خورد.
ایزدی تاکید کرد: صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان نهادی فراگیر که مخاطبان آن بازنشستگان هستند، می باید آموزش را در حوزه های مختلف و برای مخاطبان خود شامل کارکنان، بازنشستگان و مستمری بگیران و خانواده آنان اجرا کند.
وی تصریح کرد: با توجه به حساسیت هایی که در هیات مدیره صندوق وجود داشته، هر یک از اعضا در بخشی از حوزه های کاری صندوق از جمله آموزش، مسوولیتی را بر عهده گرفتند. ضمن اینکه تصویب بودجه آموزش و نظارت بر عملکرد آن، نیز برعهده هیات مدیره است و مقایسه بودجه آموزشی با گذشته نشان از توجه هیات مدیره صندوق به امر آموزش دارد.
کمال الدین پیرموذن، عضو هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز درخصوص ضرورت آموزش، تصریح کرد: یکی از نقاط قوت صندوق بازنشستگی کشوری، همکاری میان بخشی است که به ندرت در سایر دستگاه های اجرایی اتفاق می افتد.
پیرموذن با بیان اینکه هر دستگاه نیروی انسانی خود را به صورت مجزا آموزش می دهد، گفت: صندوق بازنشستگی کشوری نهادی است که علاوه بر آموزش به کارکنان و بازنشستگان، کارکنان سایر نهادهای اجرایی را با هزینه خود آموزش داده است.
وی با اشاره به ارائه آموزش های تخصصی در ستاد و نمایندگی صندوق در استان های کشور، تاکید کرد: نخستین بار است که آموزشی در یک سازمان به صورت فراگیر و گسترده در سطح ستاد و استان های سراسر کشور اجرا می شود و این یکی از آثار همکاری های میان بخشی است.
محمدمهدی انتشاری، دیگر عضو هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز با تاکید بر اهمیت آموزش به کارکنان و مخاطبان سازمانی، اظهار داشت: در گذشته آموزش در صندوق بازنشستگی کشوری تنها به یک مرکز با فعالیت های اندک محدود می شد، اما به دلیل تفکر مدیران صندوق در دو سال و نیم اخیر، برای بهینه سازی، افزایش کیفیت فعالیت ها، سرعت عمل در ارائه خدمات، اثرگذاری و بهره وری در سازمان، آموزش مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی بر اثربخشی آموزش ها تاکید کرد و گفت: مهم این است که آموزش ارائه شده اثربخش باشد و این امر نیازمند دریافت بازخورد از مخاطبان سازمان و میزان افزایش رضایتمندی ها پس از ارائه آموزش است. همچنین رضایت‏مندی ارباب رجوع تنها به ستاد صندوق و در تهران محدود نمی شود و باید در تمام استان ها خدمات به گونه ای صورت گیرد که رضایت مراجعان را به دنبال داشته باشد.

خبرنگار: سید بهنام اخوت پور
عکاس: راحله شیخ