ضرورت ایجاد اراده ملی برای حل مشکلات صندوق‌های بازنشستگی

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید بر اینکه باید اراده ملی برای حل مشکلات صندوق ایجاد شود، گفت: بحران‌هایی که در آینده تهدید کننده هستند را نمی‌توان یک شبه حل کرد، زیرا یک شبه ایجاد نشده‌اند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، محمود اسلامیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اولویت صندوق بازنشستگی کشوری در دولت دوازدهم اظهار داشت: پیش از هر چیزی باید یک واکاوی علمی در خصوص صندوق بازنشستگی کشوری صورت بگیرد.
وی افزود: البته این اقدام از سوی صندوق با همکاری یک گروه از متخصصان و مشاوران علمی خارجی انجام شده که گزارش آن ارائه خواهشد شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید بر اینکه باید یک اراده ملی برای حل مشکلات بوجود بیاید، گفت: بحران‌هایی که در آینده تهدید کننده هستند را نمی‌توان یک شبه حل کرد، زیرا یک شبه ایجاد نشده‌اند.
اسلامیان افزود:‌ در دولت‌های گذشته ۲۸ تصمیم غلط درباره صندوق‌های بازنشستگی گرفته شده که بار مالی آن تامین نشده است و هنوز گرفتار تبعات آن هستیم. به عنوان مثال در دولت نهم و دهم قدرت خرید بازنشستگان کشوری به دلیل عدم افزایش‌های سالانه متناسب با نرخ تورم تا ۶۷.۷ درصد کاهش پیدا کرد و شاهد خسارت ۳۵ هزار میلیارد تومانی ناشی از آن، به بازنشستگان کشوری بودیم.
وی با بیان اینکه تلاش کردیم برای جبران کاهش قدرت خرید بازنشستگان برنامه‌هایی را در هر سال اجرا و آن را ادامه دهیم، گفت: طی دو سال اخیر، حقوق بازنشستگان کشوری به صورت پلکانی افزایش یافت و دولت بودجه مازادی را برای آن درنظر گرفت. در سال ۹۵، ۶۰۰ میلیارد تومان و در سال جاری نیز ۲۲۰۰ میلیارد تومان مازاد بودجه صندوق، از سوی دولت تخصیص یافت و توانستیم به صورت میانگین حقوق بازنشستگانی را که زیر دو میلیون تومان دریافتی داشتند تا ۱۸.۵ درصد افزایش دهیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین افزود: تلاش می‌کنیم این روند ادامه پیدا کند و تبعات ناشی از عدم افزایش متناسب حقوق بازنشستگان در سال های گذشته کاهش یابد.