ممانعت از افزایش بارمالی؛ نخستین گام خروج از بحران صندوق‌های بازنشستگی

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد نسبت به بازنشستگی زودتر از موعد در برخی دستگاه‌های دولتی، ممانعت از افزایش بار مالی را نخستین گام خروج از بحران صندوق‌های بازنشستگی دانست و نسبت به بهبود اوضاع صندوق‌های بازنشستگی در بازه زمانی ۱۰ ساله ابراز امیدواری کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری به نقل از ایلنا، سیده فاطمه حسینی با اشاره به بحران صندوق‌های بازنشستگی و راه‌کاری خروج از این بحران اعلام کرد: شاید یکی از مهمترین نکات در بحث بحران صندوق‌های بازنشستگی این است که باید سطح قانون‌گذاری در این راستا از جنبه تکالیف دارای بار مالی بر صندوق‌ها در مجلس و دولت محدود کنیم.
این عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ کل کشور همچنین اضافه کرد: از طرفی بعضاً شاهدیم طرح‌ها و لوایحی برای کمک به جامعه ذی‌نفعان این طرح همچون بازنشستگی زودتر از موعد گروهی از کارکنان دولتی مطرح می‌شود که اجرای این تکالیف، بار مالی سنگینی بر دوش دولت و این صندوق‌ها اعمال می‌کند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد:‌ این در حالی است که هم‌اکنون صندوق‌های بازنشستگی بنابر گزارش‌های داخل مجلس و همچنین گزارش‌هایی که خارج از مجلس تهیه می‌شود، در وضعیت نامساعدی قرار دارد و توان تحمل بار مضاعف مالی را ندارند.
نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس تاکید کرد: امروز بحران در صندوق‌های بازنشستگی به‌روشنی قابل رویت است و در نتیجه باتوجه به آن‌که همه دستگاه‌ها و قوای سه‌گانه این چالش بزرگ اقتصادی را به رسمیت شناخته‌اند، لازم است در بدو امر از افزایش بر بار مالی در صندوق‌ها جلوگیری کنیم.
حسینی در پایان تصریح کرد: لازم است، با اتکا به پیشنهادهای کارشناسانه امر، به سمت استفاده از بهترین راهکار‌ها برای حل معضل، کاهش بدهی صندوق‌ها و مدیریت صحیح منابع این صندوق‌ها حرکت کنیم تا بتوانیم در یک بازه زمانی حداقل ۱۰ ساله نسبت به بهبود در اوضاع این صندوق‌ها اقدام کنیم.