برگزاری دومین کارگاه آموزشی تغذیه سالم در استان تهران

دومین کارگاه آموزش تغذیه سالم با حضور ۱۶۰ نفر از بازنشستگان کشوری استان تهران در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، کارگاه آموزشی یک روزه «تغذیه سالم» به همت اداره کل بازنشستگی استان تهران و هیات مدیره منتخب کانون بازنشستگان استان تهران با حضور مدیرکل بازنشستگی استان تهران، مشاور آموزشی معاونت اداری و مالی صندوق و ۱۶۰ نفر از بازنشستگان این استان در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی، عضو هیات علمی و استاد گروه تغذیه جامعه انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به نقش تغذیه و عوامل موثر بر سلامت در سنین میانسالی و سالمندی و همچنین چگونگی دستیابی به دوران بازنشستگی فعال و سالم پرداخت.
همچنین دومین سخنران این کارگاه آموزشی و دیگر عضو هیأت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با تاکید بر نقش تغذیه سالم در حفظ عضله و سلامت قلب در سنین بالای ۶۰ سال، سلامت استخوان ها را وابسته به میزان مصرف هر یک از گروه های غذایی و نقش مصرف مکمل های غذایی عنوان کرد.

تهیه خبر و عکس: روابط عمومی اداره کل بازنشستگی استان تهران