خوزستان/ لزوم افزایش خانه های امید بازنشستگان در سراسر کشور

سرپرست وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: باید تعداد خانه های امید از سوی صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان بهزیستی افزایش یابد زیرا این خانه ها زمینه ای برای گفت و گوی اقشار آسیب پذیر و بازنشستگان با یکدیگر است.

به گزارش ایرنا انوشیروان محسنی بندپی در آیین تجلیل از بازنشستگان صندوق بازنشستگی استان خوزستان در تالار مهتاب کتابخانه مرکزی اهواز افزود: درحال حاضر ۲۰ درصد زنان سالمند و ۱۰ درصد مردان سالمند تنها زندگی می کنند.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از مهم ترین دغدغه های بازنشستگان را تامین هزینه سلامت دانست و گفت: با افزایش سن، برخی بیماری ها گریبانگیر افراد می شود و بازنشستگان نیز برای درمان دچار مشکل می شوند که راه حل این امر ارائه بسته بیمه تکمیلی است.

وی یادآور شد: بازنشسته ها سال ها برای کشور در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ایثار کرده و زحمت کشیده اند و امروز وظیفه ما است که به آنها خدمت رسانی کنیم.

محسنی بندپی با تاکید بر لزوم ایجاد آسایش روحی و روانی برای این قشر تصریح کرد: یکی از اولویت های وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز همین مساله است و تلاش می شود تا با کمک مجلس شورای اسلامی طرح همسان سازی حقوق بازنشسته ها محقق شود.

وی با اشاره به اینکه میانگین حقوق بازنشسته ها را از ۱۸ میلیون ریال به ۲۳ میلیون ریال افزایش دادیم توضیح داد: درحال حاضر سه درصد جمعیت بازنشسته ها ماهانه حدود ۱۲ میلیون ریال دریافت می کنند.

محسنی بندپی افزود:باید تعداد خانه های امید از سوی صندوق بازنشستگی و سازمان بهزیستی افزایش یابد زیرا این خانه ها زمینه ای برای گفت و گوی اقشار آسیب پذیر و بازنشستگان با یکدیگر هستتد.

وی ادامه داد: شهرستان های اهواز، دزفول و اندیمشک در خوزستان دارای خانه های امید هستند و این آمادگی برای ساخت خانه های امید در شهرهایی با جمعیت بیش از چهار هزار و ۵۰۰ بازنشسته وجود دارد.

به گفته محسنی بندپی ۲۳.۴ درصد جمعیت کشور به دلایل مختلف از جمله اضطراب، افزایش سن، تنهایی و درآمد کم گرفتار فشار روحی هستند.