کانون های بازنشستگی نهادهای مرجع اجتماعی برای تصمیم سازی هستند

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ضمن تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول و قدردانی از رأی اعتماد مجلس به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با اشاره به سوابق دکتر شریعتمداری گفت: ایشان از آغاز انقلاب در بخش های مختلف مشغول به کار بوده اند و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که با نیمی از جمعیت کشور در ارتباط است، نیاز به فردی کاردان مثل ایشان داشت که مورد تأیید همه ارکان نظام باشد و بتواند آنچه را می گوید، حتما اجرا کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر جمشید تقی زاده در هفتمین نشست ماهانۀ شورای هماهنگی کانون های بازنشستگی استان تهران که با حضور مدیران و مسئولان صندوق بازنشستگی کشوری و هلدینگ های تابعه در محل هلدینگ مالی صندوق برگزار شد، با بیان اینکه دکتر شریعتمداری به دنبال ایجاد شفافیت است، گفت: در همین مدت کوتاه از آغاز به کار ایشان در وزارتخانه شاهد تلاش های بی وقفه برای استقرار شفافیت هستیم. برنامه های دکتر شریعتمداری عملیاتی است و خوشبختانه در حوزه بازنشستگی به خصوص در جلسات پیش از رأی اعتماد، به موضوع همسان سازی حقوق تاکید کردند.

او تأکید کرد: در دوره دوم برنامه ها که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز می شود، مشارکت و حضور بازنشستگان، به خصوص کانون ها، را در اولویت برنامه ها داریم. کانون ها باید در ارتباط با مجلس و دولت نقش محوری داشته باشند تا بتوانیم تأثیرگذاری بهتری داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه باید به هر نحوی که می توانیم از کانون ها پشتیبانی کنیم، تا نقش پررنگ تری ایفا کنند، افزود: کانون ها گروه های مرجع اجتماعی هستند که هم می توانند مسائل را به مسئولان منتقل کنند و هم می توانند در تصمیم سازی ها و برنامه ریزی ها نقش کلیدی داشته باشند.

دکتر تقی زاده با بیان اینکه مشکلات بازنشستگان تنها با ارتباط بیشتر کانون ها و صندوقها و دستگاه های اجرایی قابل حل است، گفت: تنها با ادبیات مشترک بین صندوق بازنشستگی کشوری و کانون ها می توان به اهداف متعالی صندوق که همانا ارتقا جایگاه و منزلت بازنشستگان کشوری است، دست پیدا کرد که در این شرایط حضور و فعالیت بازنشستگان می تواند سرعت بیشتری پیدا کند.

تقی زاده ادامه داد: می خواهیم مشارکت کانون ها را در برنامه های صندوق افزایش دهیم و با تفویض برخی امور به کانون ها، از وجود آنها در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی و… صندوق بازنشستگی کشوری بیشتر استفاده کنیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه غالبا نگاه به بازنشستگی نگاه آسیب پذیری است، گفت: از کانون ها انتظار می رود تا کارگروه های تخصصی را تشکیل داده و افزایش دهند و دستگاه ها را با امور بازنشستگان آشنا سازند و تجربه و دانش خود را از طریق کانون های بازنشستگی دستگاهها و وزارتخانه ها در اختیار مدیران ارشد مجموعه ها قرار دهند تا بالندگی دوران بازنشستگی روز به روز بیشتر نشان داده شود.

تقی زاده ادامه داد: تشکیل انجمن های مختلف نخبگان و اعضای هیأت علمی در رشته های مختلف کمک می کند تا قطار بازنشستگی حرکت کند و دیگران نیز مشتاق سوار شدن بر این قطار باشند.

او با بیان اینکه اکنون باید مراقب باشیم تا یأس و ناامیدی در جامعه افزایش پیدا نکند؛ خطاب به روسای کانون های بازنشستگی استان تهران گفت: از این پس انتظار داریم بسته های پژوهشی و تحقیقاتی کانون ها بدست ما برسد تا براساس تحقیقات و پژوهش ها بتوانیم دوران زیبایی و تلاش مضاعف را مانند گذشته در راستای آبادانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همراه و همگام با شما برداریم.

وی افزود: یکی از مهم ترین مشکلات حال حاضر صندوق، کاهش شدید نرخ پشتیبانی به ۰.۸ درصد است و این به معنی آن است که نسبت ورودی به خروجی در صندوق منفی شده که در این زمینه نیز راه حل های مناسب در جهت مرتفع شدن این مشکل کارشناسی شده است.

تقی زاده با اشاره به رایزنی و نشست های مختلف با ۱۷۸ نفر از نمایندگان مجلس و همچنین تأکید وزیر رفاه بر لزوم همسان سازی حقوق و اهمیت رسیدن به ادبیات مشترک برای تحقق نیازهای بازنشستگان گفت: موضوع مهم دیگر بکارگیری و فراهم کردن بستر اشتغال برای فرزندان بازنشستگان است که جزو اولویت های صندوق بازنشستگی است.

او همچنین به پیگیری ماده ۱۰ قانون احزاب اشاره کرد و گفت: امیدواریم که قانون خدمات کشوری در آینده نزدیک به صحن مجلس برود و بعد از تصویب آن، شاهد صدور مجوزهای ماده ۱۰ برای فعالیت های بیشتر برای بازنشستگان باشیم که در این زمینه صندوق، رایزنی های مختلفی را با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی انجام داده است.