تاکید نمایندگان کرمانشاه بر افزایش اعتبارات همسان سازی حقوق بازنشستگان

نشست مشترک مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان کرمانشاه با روسای کانونهای بازنشستگان و نمایندگان مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با محور همسان سازی حقوق برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی استان کرمانشاه، در این نشست عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: وضعیت مالی و اقتصادی بازنشستگان مطلوب نیست و دولت باید علاوه بر رسیدگی به اوضاع مالی و اقتصادی، از تجربه و دانش آنها در سایر بخش ها نیز استفاده کند و نباید خدمات سی ساله این عزیزان به همین سادگی به هدر برود.

مصری بیان کرد: تمام توان خود را برای همکاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رفع مشکل محرومان و اقشار ضعیف جامعه به کار می بندیم.

وی اظهار داشت: من معتقدم باید کاری کنیم که پیشکسوتان ما که برای کشور تلاش کرده اند و زحمت کشیده اند نگرانی های کمتری داشته باشند.

این نماینده مجلس با تاکید براینکه از معترضان به تبعیض‌های حقوقی بازنشستگان هستیم، اذعان داشت: در اصلاحیه قانون مدیریت خدمات کشوری که در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، پیگیر این موضوعات هستیم.

مصری تصریح کرد: منابع موجود برای همسان سازی و رسیدگی به امور بازنشستگان انصافاً کافی نیست و وضعیت بازنشستگان هم خوب نیست و باید بحث های کلان و کارهای اساسی برای این قشر انجام شود.

مصری گفت: صندوق ها با مشکلات زیادی روبه رو هستند و اداره چنین سازمانهایی بسیار سخت است، چراکه از طرفی باید پرداختی داشته باشند، اما از طرف دیگر دریافتی کافی ندارند؛ ضمن اینکه شرکت‌های دولتی ضررده یا کم بازده به این صندوق‌ها طی سال های مختلف تحمیل شده است.

احمدصفری دیگر نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز تاکید کرد: اجرای قانون و حذف تبعیض ها از مطالبات بازنشستگان است و هر نوع تبعیض در جامعه باعث ناامیدی و افسردگی می شود.

صفری مشکلات بازنشستگان را به دو بخش تقسیم کرد و گفت: بخش اول مسائل روحی، روانی و معنوی و بخش دوم نیازمندی‌های جسمی، معیشتی، رفاه و آسایش این قشر است که باید تأمین شود و نباید یک بازنشسته شرمنده فرزندان خود باشد.

صفری تصریح کرد: در بودجه سال ۹۸ همسان سازی حقوق و اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری باید عملیاتی شود. ضمن اینکه تأمین خدمات درمانی برای بازنشستگان بسیار حائز اهمیت است که اصلاح قانون و مقررات صندوق بازنشستگی متناسب با شرایط فعلی باید انجام شود.

حسن سلیمانی دیگر نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: در کمیسیون تلفیق ۴۵ نفر از نمایندگان عضو هستند که تلاش می کنیم مسایل بودجه و اعتبارات مورد نیاز بازنشستگان در این کمیسیون حل شود.

وی با بیان اینکه افراد وقتی به دوران بازنشستگی می رسند، هزینه‌ها افزایش یافته اما درآمدهای آنها کم می‌شود، گفت: وقتی افراد به سن بازنشستگی می رسند، از یک سو، اضافه کار و موارد اضافی حقوق آنها حذف می شود و در عمل حقوق آنها کاهش قابل ملاحظه‌ای پیدا می‌کند و از سوی دیگر این عزیزان تعداد خانوار زیادتری نسبت به شاغلین دارند و هزینه های آنها چند برابر است، بنابراین، هزینه ها و درآمدهای بازنشستگان با هم همخوان نیست.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان کرمانشاه نیز در سخنانی با اشاره به ضرورت اجرای ماده ۳۰ قانون برنامه ششم توسعه کشور برای رفع تبعیض بین شاغلان و بازنشستگان و امکان ارائه امکانات رفاهی برابر، گفت: امیدواریم با تلاشی که در مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری و با کمک دولت، مجلس و کانون ها انجام می شود، به این مهم دست پیدا کنیم.

رحیمی صدر با اشاره به اینکه یک میلیون و ۳۷۰ هزار بازنشسته با میانگین سنی حدود ۶۳ سال، تحت پوشش این صندوق هستند، افزود: براساس برآوردها تا ۵ سال آینده یک سوم شاغلان، یعنی رقمی حدود ۵۵۰ هزار نفر، بازنشسته خواهند شد و این بدین معناست که جمعیت سالمند در کشور به سرعت در حال رشد است.