مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد:

نیازمند انقلاب شفافیت هستیم

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نشست با قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام گفت: امروز ما در نظام اداری و اقتصادی به شدت نیازمند “انقلاب شفافیت” هستیم و خوشبختانه در دولت تدبیر و امید شفافیت به مثابه یک راهبرد مورد توجه قرار گرفته و ادامه این راهبرد موجب اعتبار بخشی و اعتماد سازی در جامعه می شود.

جمشید تقی زاده با اشاره به برخی ساز و کارها که می تواند از فسادها و رانت‌ها و ویژه خواری های خاص جلوگیری کند، تصریح کرد: اجرای قوانین موجود در زمینه مبارزه با فساد و اصلاح آنها در صورت نیاز، کاهش تصدی دولت در اقتصاد، ارتقای سطح شفافیت در نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری دولت، اجرای قانون انتشار و دسترسی آزادانه به اطلاعات، استفاده از ظرفیت‌های دولت الکترونیک برای افزایش شفافیت و مبارزه با فساد، تدوین قوانین و به کارگیری ابزارهای لازم برای افزایش نظارت عمومی بر عملکرد و فعالیت ها، اصلاح حاکمیت شرکتی در سطح شرکتهای دولتی و ارتقای شفافیت در عملکرد مالی آنها، واگذاری امور به گروه‌های مدنی به نحوی که از شدت رانت‌های اطلاعاتی و مالی کاسته شود و استفاده حداکثری از ظرفیت فضای مجازی برای شفاف سازی عملکرد دولت از جمله این ساز و کارها است.

تقی زاده ادامه داد: خوشبختانه رویکرد و اراده دولت دوازدهم هم برای اجرای حقوق شهروندی و هم برای مبارزه با فساد این است که همه دولت به خصوص بخش اقتصادی در مدل اتاق شیشه‌ای در معرض دید و قضاوت عموم مردم قرار گیرد تا همه شهروندان مطلع باشند دولت چه کار می‌کند. 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره با اهمیت ایجاد شفافیت در حوزه صندوق های بازنشستگی، گفت: جای بسی خوشحالی است که این نگاه و رویکرد در برنامه ها و عملکرد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همین مدت قابل لمس است و ما نیز به حمایت و پشتیبانی از این استراتژی که آغاز حرکتی جدی در مبارزه با فساد و رانت های اطلاعاتی است، تمام جهت گیری ها و برنامه های صندوق را در این مسیر قرار دادیم.

تقی زاده شفافیت را لازمه فعالیت‌ها به ویژه دربخش های اقتصادی عنوان کرد و گفت: ازطریق شفاف سازی می توان گلوگاه فساد را کنترل وساختارهای ضدفساد را در مجموعه مستقر کرد. 

وی گفت: بخشی از سازوکارهای شفافیت صندوق بازنشستگی کشوری با طراحی و آماده سازی سیستم BI که کلیه فعالیتهای مالی واداری ، سود و زیان، خرید وفروش، مطالبات ،بدهی ها، قراردادها ،هزینه کردها ،معاملات رابه صورت شفاف و آنلاین در معرض دید عموم مردم قرارخواهد داد.

استاندار ایلام نیز در دیدار با تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، مهم ترین تفاضای خود را سرمایه گذاری در ایلام عنوان کرد و گفت: ایلام با آن‌که از بعد نعمات خدادادی کاملا برخوردار است اما هنوز از این ظرفیت ها به درستی استفاده نشده است.

وی با تاکید بر این مهم که ایلام از یک جایگاه استراتژیک برای سرمایه گذاری برخوردار است، افزود: همسایگی با کشور مصرف کننده ای چون عراق، تردد بیش از ۶۵ درصد زوار از مرز مهران، ظرفیت ایجاد بازارچه های مختلف مرزی در استان، ظرفیت های عمده آبی و خاکی در حوزه های مختلف چون کشاورزی، وجود ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک و امن با این کشور، نزدیکی به بازارهای مصرف کشور همسایه، منابع عظیم نفت و گاز و پتروشیمی، طبیعت بکر، قدمت تاریخی، وسعت سرزمینی و … استان ایلام را از یک موقعیت طلایی و حائز اهمیت در کشور برای سرمایه‌گذاری برخوردار کرده است.

سلیمانی دشتکی در ادامه از فقر موجود در ایلام نیز گفت و تصریح کرد: با این حال امروز بیش از ۷۰ هزار نفر از مردم استان تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار دارند و خیلی هم در صف هستند که این موضوع لزوم توجه به وضعیت معیشت مردم به طور اساسی می طلبد که سرمایه‌گذاری یکی از راهبردهای مهم در این باره است.

وی با ذکر این مطلب که ایلام امروز یکی از مراکز دامداری در کشور هست و حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دام سبک و ۹۰۰ هزار دام سنگین دارد، اضافه کرد: در همین حوزه جای کار بسیار هست، می توان در جهت احداث انواع کارخانه ها چون کارخانه لبنیات و پروژه های دامپروری و … سرمایه گذاری کرد.

استاندار ایلام در ادامه افزود: ایلام در حوزه های نفت و گاز و پتروشیمی از ظرفیت های عمده ای برای ایجاد سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی برخوردار است که در صورت حضور سرمایه گذاران نهایت همکاری و کمک از جمله ایجاد زیرساخت ها ارائه خواهد شد.