در 20 محور مختلف؛

اولویت های پژوهشی صندوق بازنشستگی کشوری اعلام شد

اولویت های ۲۰گانه پژوهشی صندوق بازنشستگی کشوری از سوی موسسه پژوهشی این صندوق اعلام شد. 

 به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، اولویت های پژوهشی واحدهای مختلف صندوق بازنشستگی کشوری در سال گذشته احصا شده که در مجموع شامل ۲۰ محور پژوهشی است. با توجه به نیازهای مطالعاتی صندوق بازنشستگی کشوری و در سطح کلان‌تر، نظام بازنشستگی در ایران، این اولویت‌های پژوهشی برای سال ۱۳۹۸ مشخص شده که این فهرست در سایت موسسه راهبردهای بازنشستگی صبا (موسسه پژوهشی صندوق بازنشستگی) به نشانی http://saba-psi.ir/ در اختیار علاقه مندان قرار دارد. 
 برهمین اساس، متخصصان، پژوهشگران و صاحب‌نظران این حوزه‌ها برای انجام پژوهش‌های تعیین‌شده و همکاری با این مؤسسه، و همچنین دانشجویانی که تمایل دارند موضوع پایان‌نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری خود را در حوزه بازنشستگی و مسائل مرتبط با آن انتخاب کنند، می‌توانند در صورت تائید موضوع و تصویب پروپوزال از حمایت‌های مالی مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا برخوردار شوند.
 
این گزارش حاکی است که ۵ محور از محورهای پژوهشی مربوط به اداره کل فرهنگی و اجتماعی، ۴ محور پژوهشی مربوط به معاونت سرمایه­ گذاری و امور اقتصادی، ۴ محور مربوط به دفتر برنامه­ ریزی و توسعه سیستم ­ها، ۳ محور مربوط به اداره کل حقوقی و امور استان­ها و ۲ محور نیز مربوط به موسسه پژوهشی است. 
همچنین اداره کل فنی یک محور پژوهشی را پیشنهاد داده اند.

شناخت شرایط کنونی و روندهای بازار در صنایع صنعت پتروشیمی، گردشگری فولاد و حمل‌‎ونقل چهار اولویت پژوهشی در بخش سرمایه­ گذاری و امور اقتصادی است. شناسایی چالش‌های پیش روی خدمات اجتماعی و فرهنگی ارائه‌شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری به بازنشستگان با تأکید بر نیازهای اجتماعی و فرهنگی بازنشستگان؛ میزان اثرگذاری خدمات اجتماعی و فرهنگی ارائه‌شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری بر وضعیت شاخص‌های کیفیت زندگی بازنشستگان؛ مطالعۀ تطبیقی خدمات اجتماعی و فرهنگی ارائه‌شده از سوی صندوق‌های مختلف بازنشستگی در ایران؛ شناسایی راه‌کارهای غنی‌سازی خدمات اجتماعی و فرهنگی ارائه‌شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری و سنخ‌شناسی سبک زندگی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری از جمله پنج محور پژوهشی بخش امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری است.

همچنین مطالعه عملکرد مدیریت‌های استانی از منظر سرعت و کیفیت ارائه خدمات به بازنشستگان؛ نیازسنجی نیروی انسانی صندوق در مدیریت‌های استانی و بررسی، تحلیل و آسیب‌شناسی شکایات طرح‌شده علیه صندوق بازنشستگی کشوری عناوین سه محور پژوهشی در حوزه حقوقی و امور استان ها است. 

 مهندسی مجدد فرایندهای داخلی صندوق بازنشستگی کشوری به‌منظور شناسایی اتلاف‌ها با رویکرد نظارت الکترونیکی بر فرآیندها؛ طراحی ساختار و تشکیلات ستاد صندوق بازنشستگی کشوری و مطالعه موردی از صندوق‌های بازنشستگی کشورهای در حال توسعه؛ طراحی و پیشنهاد مسیر استقرار نظام مدیریت عملکرد در صندوق بازنشستگی کشوری و طراحی و پیشنهاد مسیر استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری در صندوق بازنشستگی کشوری، چهار اولویت پژوهشی حوزه برنامه ریزی و توسعه سیستم های صندوق بازنشستگی کشوری است. 
 براساس اعلام موسسه راهبردهای بازنشستگی صبا، علاوه بر اولویت های اعلام شده، این مؤسسه، پذیرای دیگر پیشنهادهای پژوهشی نیز هست. همچنین بر اساس آیین نامه های مؤسسه، تمامی پیشنهادها در شورای پژوهشی مطرح و با تأیید این شورا به انجام خواهند رسید. آخرین مهلت ارسال پیشنهاد ۳۱ خرداد ۹۸ اعلام شده است.