مدیر صندوق بازنشستگی استان تاکید کرد:

مطالعات پژوهشی درباره رفاهیات بازنشستگان استان فارس

مدیر صندوق بازنشستگی استان فارس با اشاره به جایگاه و ارزش آموزش و پژوهش قشر سالمند و بازنشسته در کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد: مهمترین رکن یک جامعه خانواده است و با توجه به اینکه راس یک خانواده را فرد مسن و یا بازنشسته تشکیل می دهد لذا تمامی اعضای خانواده به این راس خانواده نگاه و الگوبرداری می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری فارس، صمد زارعی در جلسه کمیته بین دستگاهی آموزش و پژوهش بازنشستگان و سالمندان استان فارس خاطرنشان کرد: آسیب های اجتماعی که در حال حاضر حتی قشر نوجوان و جوان جامعه را تهدید می‌کند و حتی شکاف و گپ میان نسل‌های جامعه ناشی از عدم آموزش و پژوهش راس خانواده است بطوریکه هم اکنون افراد مسن و سالمند و یا بازنشسته یک خانواده از مخاطرات احتمالی فضای مجازی که نوجوانان و جوانان را تهدید می کنند، بی اطلاع هستند.
 وی افزود: بنابراین در مرحله نخست باید آموزش و پژوهش سالمندان و بازنشستگان صورت گیرد تا این شکاف بین نسلی را از بین برد.
 زارعی به ضرورت انجام مطالعات پژوهشی بر روی رفاهیات سالمندان و بازنشستگان اشاره کرد و گفت: در این زمینه حتی بسیاری از رساله‌های کارشناسی ارشد و دکتری مسئولان صندوق بازنشستگی کشوری بر این محور بوده و بنابراین، باعث شده که مسئولان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تصمیمات مدیریتی شان در راستای افزایش رفاهیات بازنشستگان و سالمندان باشد‌.
 وی تصریح کرد: برای دستور کار جلسات بعدی موضوعات پژوهش های دانشگاهی که خاص سالمندان و بازنشستگان است مورد بررسی و تصویب این کمیته قرار گیرد و از ستاد و وزارت متبوع نیز بصورت مکاتبه خواسته شود که این موضوعات را مورد حمایت قرار دهد.
 مدیر صندوق بازنشستگی استان فارس افزود: همچنین پس از تصویب موضوعات مذکور، از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی خواسته شود که پروپزال هایی در این موضوعات را به کمیته ارسال نماید تا اعضای کمیته ضمن بررسی به تصویب برسانند.
 زارعی پیشنهاد داد که برای بررسی و داوری طرح های پژوهشی از اساتید هیات علمی دانشگاه شیراز و علوم پزشکی نیز استفاده شود.