توسط اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی (ISSA) در قالب همکاری با پروژه آکسفورد انجام شد:

ثبت اقدامات تامین اجتماعی ۲۰۰ کشور درباره کرونا

از آغاز بحران کووید ۱۹ تاکنون بیش از ۱۴۰۰ اقدام سازمان های تامین اجتماعی در بیش از ۲۰۰ کشور جهان توسط اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی به ثبت رسیده است.


به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری به نقل از اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی (ISSA)، در حال حاضر پایگاه داده های اتحادیه بین‌المللی تأمین اجتماعی درباره آمار و ارقام مربوط به ویروس کرونا، به بخشی از منابع قابل اعتماد مورد استفاده دانشگاه آکسفورد در ارتباط با COVID-19 تبدیل شده است.

به ندرت بیماری‌ای چنین اثر ناگهانی و بنیادی در سطح جهان بر افراد، اقتصادها و جوامع داشته که کووید۱۹ داشته است. این بیماری ناشناخته که با آغاز سال ۲۰۲۰ توسط یک ویروس ایجاد شد، امروز به دغدغه روزمره همگان تبدیل شده است. سازمان‌های بین المللی، دولت ها، جوامع مدنی، دانشگاه ها و سازمان های پژوهشی با جدیت در پی تحلیل و بررسی این بحران جهانی اند.

دانشگاه آکسفورد در انگلیس با آغاز انجام یک طرح تحقیقاتی مهم، در پی ایجاد فهرستی جهانی از سیاست گذاری ها و پیمایش های معتبری است که بتوانند به پژوهشگران و سیاستگذاران در کارشان برای رویارویی با بحران COVID- 19 کمک کند. در این پایگاه داده ها که قابلیت جستجو دارد، بیش از ۱۰۰ منبع شامل منابع اطلاعاتی سازمان جهانی کار (ILO)، زنان سازمان ملل (UN Women)، بانک جهانی (WB) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) گنجانده شده است.

در حال حاضر پایگاه داده های قابل جستجوی ایسا درباره اقدامات کشورهای گوناگون برای مقابله با ویروس کرونا هم بخشی از طرح تحقیقاتی آکسفورد است. این پایگاه داده ها خود بخشی از پایش وسیع تر ایسا برروی ویروس کرونا، پاسخ های تامین اجتماعی، به همراه اخبار، داده ها، تجزیه و تحلیل، وبینار و … با هدف کمک به اعضای جهانی سازمان های تامین اجتماعی در سطح جهان است. این بخش به طور روزانه به روز رسانی می شود تا هم تبادل اطلاعات میان اعضای ایسا و هم تبادل اطلاعات عادی با بخش حمایت های اجتماعی سازمان بین المللی کار در دسترس باشد.

گفتنی است، مزایای بیکاری، بیمه درمان، تامین مالی، اشتغال جوانان، مسکن، ارتقاء سلامت، خدمات مشتری، کمک های اضطراری، تهیه مایحتاج ضروری مانند غذا، مزایای نقدی بیماری، ایمنی و بهداشت محل کار، حوادث و بیماری های شغلی، بسترهای دیجیتال، جلوگیری از خطرات شغلی، گسترش دامنه پوشش، مزایای خویش فرمایان، پیشگیری از فقر، حقوق بازنشستگی، منابع انسانی، مرخصی زایمان، سیاست های استخدام، مراقبت های طولانی مدت، بحران اقتصادی، خدمات الکترونیکی و …
ازجمله اقدامات کشورهای گوناگون برای مقابله با ویروس کرونا در زمینه حمایت های اجتماعی است.

اقدامات گردآوری شده در سایت ایسا را در لینک زیر مطالعه کنید:

مترجم: فریبا بهزاد