با هدف پیگیری مطالبات بازنشستگان؛

مدیر صندوق بازنشستگی گیلان با عضو کمیسیون اجتماعی مجلس و نماینده آستارا در مجلس دیدار کرد

مدیر صندوق بازنشستگی گیلان با عضو کمیسیون اجتماعی مجلس و نماینده آستارا در مجلس دیدار کرد
مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان با هدف پیگیری مطالبات بازنشستگان با نماینده مردم شریف شهرستان آستارا و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان، «سجاد محمدیان» مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان با «ولی داداشی» نماینده مردم شریف شهرستان آستارا و عضو کمیسیون  اجتماعی دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی دیدار و پیرامون مطالبات بازنشستگان گفتگو کردند.

«سجاد محمدیان» در این دیدار مهمترین دغدغه های بازنشستگان از جمله اجرای ماده 85 قانون مدیریت خدمات کشوری  در خصوص اجرای بیمه تکمیلی بازنشستگان همانند شاغلین توسط دستگاه های اجرایی، اصلاحیه ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1403 کل کشور مبنی بر ارائه امکانات و خدمات رفاهی به بازنشستگان توسط دستگاه های اجرایی در سقف اعتبارات ابلاغی و متناسب سازی حقوق بازنشستگان  را مطرح نمود.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه به اقدامات صورت گرفته در خصوص مطالبات بازنشستگان از جمله دیدار با دیگر نمایندگان محترم استان گیلان در مجلس شورای اسلامی، دیدار با استاندار محترم گیلان، روسای محترم کانون های بازنشستگی کشوری و مکاتبات متعدد با دستگاه های اجرایی در خصوص انعکاس این مطالبات پرداخت.

در پایان این نشست، نماینده مردم شریف آستارا به تصمیم جدی دولت و مجلس در خصوص حل مشکلات بازنشستگان اشاره و عنوان کرد: بازنشستگان ولی نعمتان این کشور هستند و رسیدگی به مشکلات و مطالبات این عزیزان در الویت قرار داشته و در مجلس پیگیری خواهد شد.

دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
11:09
منبع: روابط عمومی مدیریت استان گیلان
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید